fbpx

Linstra Bedrijfsadvies

Vacature assistent accountant

By / Nieuws / Reacties uitgeschakeld voor Vacature assistent accountant

Ben jij gek op cijfers, word je enthousiast van administratieve werkzaamheden en ben jij diegene die voor de klant door het vuur gaat? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Wie ben jij?

  • Jij hebt ervaring in het werken op een administratie-/accountantskantoor.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van SnelStart, Infine, Nextens en Microsoft Office.
  • Je beschikt over fiscale kennis.
  • Je kunt zelfstandig werken.
  • Je hebt een bij deze functie behorende MBO-/HBO opleiding.

Wat ga jij doen?

Je doet alle voorkomende werkzaamheden op ons administratiekantoor. Denk hierbij aan het zelfstandig opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van fiscale aangiften en het verwerken van administraties.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een parttimebaan van minimaal 20-24 uur met op termijn uitbreiding naar meer uren. De dagen en uren zijn in overleg vast te stellen. Je werkt in een klein, informeel team. Je salaris past bij je ervaring en opleiding.

Wie zijn wij:

Linstra Bedrijfsadvies, een klantvriendelijk administratiekantoor, is in 2011 opgericht door Koos Linstra. Bij ons staat de klant centraal en gaan we voor een duidelijk en open contact met onze klant.  Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit MKB-klanten, maar ook voor de particuliere klant verzorgen wij de belastingaangifte. Ons kantoor is gevestigd in Middelstum, een vriendelijk dorp in het noorden van Groningen. Voor meer informatie over ons en onze werkzaamheden verwijzen we je naar onze website: www.linstra.nl

Denk jij de perfecte kandidaat te zijn voor deze functie dan ontvangen wij graag je motivatie en cv. Stuur deze vóór 15 september 2020 per mail naar info@linstra.nl.